Free cookie consent management tool by TermsFeed Recuperare Medicală Cluj-Napoca - Clinici și Cabinete Private - Informații & Programări, cu asigurare Signal Iduna și program Weekend

Top clinici de Recuperare Medicală cu asigurare Signal Iduna și program de lucru Weekend din Cluj-Napoca - Informații, Programări, Consultații.

Când ai avut un accident, o intervenție chirurgicală sau te confrunți cu dureri cronice, poți primi sprijinul de care ai nevoie într-o clinică de recuperare medicală. Recuperarea medicală este o specialitate care se concentrează pe sprijinirea pacienților în recăpătarea mobilității și a stării generale de bine.

Recuperarea medicală cuprinde mai multe tipuri de terapii, printre care fizioterapia, kinetoterapia sau masajul terapeutic. Acestea îi ajută pe pacienți să se recupereze sau să amelioreze simptomele unor afecțiuni. Dacă ai suferit o fractură, ai trecut recent printr-o operație și ți s-au recomandat ședințe de recuperare medicală, sau dacă ai dureri de spate ori de gât, poate fi o idee bună să discuți cu un specialist. Recuperarea medicală este recomandată și în cazul pacienților cu afecțiuni neurologice, cum ar fi AVC sau Parkinson, precum și pentru persoanele cu probleme de postură.

La prima consultație, vei discuta cu specialistul, iar în funcție de simptomele și nevoile tale, ți se vor recomanda tipurile de terapie potrivite. Numărul de ședințe și durata recuperării variază în funcție de afecțiune și diferă de la o persoană la alta.

Dacă ești în căutarea unei clinici de recuperare medicală în Cluj-Napoca, mai jos găsești o listă cu toate clinicile, inclusiv recenzii Google și detalii de contact. Poți găsi locații în diferite zone ale orașului, precum centru, Calea Dorobanților, Mănăștur și altele.

Vezi mai mult
1 rezultate
Strada Republicii 47

Specialitățile clinicii

Laurus Medical este o rețea de clinici medicale în România care oferă o varietate de servicii și tratamente medicale. Are mai multe locații în toată țara. Clinica oferă servicii de proctologie, flebologie, gastroenterologie, dermatologie, medicină internă, urologie, cardiologie, obstetrică și ginecologie, alergologie, endocrinologie, neurologie, și recuperare medicală.
vezi detalii

Întrebări frecvente

Cum știu dacă am nevoie de recuperare sau e doar o durere care trece de la sine? + -

Dacă simți că durerea persistă mai mult de câteva zile, revine frecvent sau îți limitează mișcarea, poate fi un semn că ar fi bine să ceri o evaluare, mai ales dacă te simți blocat sau rigid dimineața ori după efort.

După ce fel de afecțiuni este recomandată recuperarea medicală? + -

Recuperarea poate fi utilă în multe situații, de la accidente sau intervenții chirurgicale, până la afecțiuni cronice care îți afectează mobilitatea sau te dor constant.

Se pot face exercițiile și acasă? + -

Da, și chiar este recomandat. Terapeutul îți poate arăta mișcări simple pe care să le repeți acasă, între ședințe. Contează mult consecvența, nu doar ce faci în cabinet.

E dureroasă recuperarea? + -

Nu ar trebui să doară. Poate apărea un disconfort ușor la început, mai ales dacă mușchii tăi nu au fost folosiți o vreme, dar exercițiile sunt adaptate ca să fie suportabile și eficiente, nu ca să forțeze corpul.

Am peste 60 de ani, mai are sens să încep un program de recuperare? + -

Cu siguranță, vârsta nu e o piedică, dimpotrivă, mulți seniori se bucură de mobilitate și o calitate mai bună a vieții cu ajutorul terapiei potrivite. Important este ca programul să fie adaptat ritmului tău.